SPORT

Partenerul de tenis al lui Klaus Iohannis meci demonstrativ in Cupa Davis

Partenerul de tenis al lui Klaus Iohannis meci demonstrativ in Cupa Davis

 

marius copil - dudi sela cupa davis sibiu 2015

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a reusit sa inchida confruntarea cu Israelul dupa doar doua zile, astfel ca meciurile de duminica vor conta doar pentru palmares.

Pe teren va fi si tanarul jucator sibian, Victor Cornea, cel care a fost cooptat de capitanul Andrei Pavel in lotul pentru Cupa Davis. „Ne dorim sa oferim mai mult tenis publicului sibian si dorim sa il vada la lucru pe Victor Cornea, unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori pe care i-a dat Sibiul in ultimii ani”, spune Marius Vecerdea, co-organizator al evenimentului de la Sibiu. Victor va intalni in aceasta partida demonstrativa unul dintre componentii lotului national al Israelului iar meciul este un bonus pentru spectatorii ce au achizitionat bilete la partidele de Cupa Davis.

Vecerdea mai spune ca Victor Cornea ar putea fi urmarit din loja chiar de partenerul sau de antrenament, presedintele Klaus Iohannis. „Pentru ca este un sustinator al tenisului si al tinerelor talente, este foarte posibil ca presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, sa fie prezent si maine la Sala Transilvania pentru a-l vedea la lucru pe Victor”, mai spune Marius Vecerdea, care este si managerul tanarului jucator sibian.

Partidele de duminica vor incepe la ora 13,00 si pe teren vor fi jucatorii anuntati initial: Adrian Ungur si Dudi Sela, respectiv Marius Copil si Bar Tzuf Botzer.

Romania a castigat confruntarea cu Israelul, din Grupa I a grupei euro-africane. In prima zi, Adrian Ungur l-a invins cu 3-0 pe Bar Tzuf Botzer, iar Marius Copil a trecut in patru seturi (3-1) de numarul 1 israelian, Dudi Sela. Sambata, Florin Mergea si Horia Tecau au adus punctul castigator, dupa 3-0 cu perechea Johathan Erlich/Edan Leshem.

In turul urmator, Romania va intalni Slovacia, pe teren propriu, in perioada 17-19 iulie, cel mai probabil meciurile urmand sa se dispute la Constanta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309