ACTUALITATE

Patru luni de restrictii pe Valea Oltului. Circulatia se va desfasura pe un singur fir

Patru luni de restrictii pe Valea Oltului. Circulatia se va desfasura pe un singur fir

Circulatia pe Valea Oltului, pe viaductul Carligul Mic, va fi restrictionata incepand de luni si pana la sfarsitul lunii iunie, pentru lucrari de consolidare a viaductului, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

In toata aceasta perioada, circulatia pe sectorul drumului national DN 7 cuprins intre km 200+615 – km 200+815 se va va realiza cu dirijarea traficului alternativ, pe un singur sens de deplasare.

”Precizam ca, in acord cu reglementarile in vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile ulterioare, conducatorii auto au obligatia sa respecte restrictiile instituite si semnalizarea rutiera temporara, precum si indicatiile agentilor de politie aflati la locul desfasurarii evenimentului”, potrivit comunicatului CNADNR.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesata pagina de internet:www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

SONY DSC

 Foto:fotografinromania.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279