POLITICA

PDL Sibiu, candidat pe loc eligibil. In urmatorii doi ani

PDL Sibiu, candidat pe loc eligibil. In urmatorii doi ani

Locul 18 pe care PDL Sibiu l-a obtinut pentru Daniela Campean pentru alegerile europarlamentare este cosiderat pe presedintele organizatiei, Raluca Turcan „un loc eligibil pe termen mediu”.daniela campean si raluca turcan6

„Sibiul are ca si candidat, cu sanse certe de a fi membru al Parlamentului European in viitorii 2 ani, un om dedicat Sibiului, cu proiecte si respect in comunitate. Un profesionist, un om decent si bataios, pe Daniela Cimpean”, a declarat Raluca Turcan intr-o conferinta de presa. Potrivit liderului PDL „sibienii au toate motivele sa mearga la vot si sa voteze candidatii PDL” deoarece „liderii nationali sunt cei mai performanti si profesionisti parlamentari europeni pe care i-a avut România”. Turcan considera ca locul 18 obtinut de organizatia Sibiu este unul bun. „Locul obtinut de organizatia PDL Sibiu este un semn al increderii in performanta si reusita politica pe care o vom avea. Este un sprijin pentru sibieni sa aiba o voce credibila si implicata in Parlamentul European. Este semnul unui parteneriat solid instalat intre echipa PDL Sibiu si echipa PDL la nivel national. Toti candidatii propusi de PDL sunt oameni decenti, profesionisti si dedicati”, sustine Raluca Turcan.

La randul sau, Daniela Campean spune ca principala tinta a sa este atragerea de fonduri europene. „Participarea la alegerile pentru functia de europarlamentar reprezinta o provocare si o responsabilitate pentru mine. M-am alaturat astfel colegilor mei din PDL având ca obiectiv general apararea intereselor românilor, sibienilor in Uniunea Europeana, si in special, absorbtia de fonduri europene in folosul comunitatilor locale. Trebuie o mai buna informare cu privire la acestea, identificate obstacolele absorbtiei mai multor bani europeni, si ce trebuie sa faca autoritatile din România mai bine sau diferit ca sa le absoarba. Banii trebui sa ajunga la români, nu in buzunarele unor baroni, indiferent din ce partid sunt”, a declarat Daniela Campean.

Lista PDL pentru Parlamentul European din 25 mai este deschisa de actualii europarlamentari, Theodor Stolojan, Monica Macovei si Marian Jean Marinescu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309