POLITICA

PDL va vota impotriva Guvernului Ponta 3

PDL va vota impotriva Guvernului Ponta 3

Presedintele PDL Sibiu Raluca Turcan a declarat, luni, ca formatiunea pe care o reprezinta va vota impotriva instalarii Guvernului Ponta 3, considerand ca Victor Ponta „ar trebui sa vina in fata Parlamentului cu acelasi Proiect de Guvernare si cu ministri din structura politica in momentul investirii initiale”.

vot_buget_parlament„Victor Ponta este obligat sa vina nu doar cu ministri noi, ci si cu un program care sa rezolve problemele românilor. Sa stopeze restauratia inceputa odata cu instalarea lor la putere. Nu la guvernare! Pentru aceasta va trebui sa respecte prevederile art. 103 din Constitutie. In caz contrar, va rostogoli minciunile si problemele Guvernelor Ponta 1 si Ponta 2 in Guvernul Ponta 3, 4 sau 5. PDL va vota impotriva acestei telenovele plagiate dupa modelul Ponta 1 si Ponta 2”, a declarat, Raluca Turcan.

Vicepresedintele PDL considera ca prezentarea aceluiasi program de guvernare, al USL, reprezinta continuarea „minciunii”.  „Programul de Guvernare USL a adus esecul economiei, demonstrat prin cresterea numarului de someri cu peste 50.000, impunerea a peste 35 de taxe si impozite noi, atacul la independenta justitiei si la Statul de Drept, mutilarea Constituției si a Codului Penal. In plus, Programul de Guvernare al USL inseamna minciuna in educatie si sanatate. De fapt, inseamna minciuna in toate domeniile cheie ale societatii”, sustine liderul PDL.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349