ACTUALITATE

Perchezitii in Sibiu si alte opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 10 milioane de lei

Perchezitii in Sibiu si alte opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 10 milioane de lei

Mai multe perchezitii au avut loc astazi, in Sibiu, Bucuresti si alte sapte judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 10 milioane de lei. Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Brasov, au descins, miercuri, la 45 de adrese din Capitala si in judetele Olt, Valcea, Giurgiu, Botosani, Vrancea, Mures si Brasov.

Perchezitiile se efectueaza intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, prin neinregistrarea de venituri si nedeclararea sursei impozabile si nefunctionarea la sediul social declarat.

De asemenea, vor fi puse in executare 27 de mandate de aducere, respectivele persoane urmand sa fie duse la audieri.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada noiembrie 2012-decembrie 2014, administratorul unei societati comerciale din judetul Brasov ar fi efectuat achizitii interne si intracomunitare de materiale diverse, fara a le inregistra in evidentele contabile. Astfel, societatea nu ar fi inregistrat venituri provenind din comercializarea marfurilor, prejudiciind in acest mod bugetul de stat cu 10.160.649 de lei, precizeaza comunicatul.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale in acest caz, se mai arata in comunicatul de presa.

Sursa: Agerpres

PERCHEZITII in cinci judete printre care si Sibiu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani!1


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279