EVENIMENT

Pericol pe calea ferata din Medias!

Pericol pe calea ferata din Medias!

Pericol pe calea ferata din Medias!2

In data de 16 septembrie, orele 07,40, Politia Transporturi Feroviare Medias a fost sesizata de lucratorii Statiei CFR Medias cu privire la faptul ca a fost intrerupta alimentarea instalatiilor de dirijare si semnalizare a traficului feroviar intre statiile CFR Medias si Copsa Mica, existand posibilitatea ca persoane neidentificate sa fi sustras cablurile de alimentare sau parti din instalatie.

Echipa de politisti deplasata la fata locului a confirmat cele sesizate, constatand ca la km. 339+360m, pe magistrala 300, in municipiul Medias, au fost sustrase cablul de alimentare si pichetul distribuitor. Lipsa acestor materiale a afectat functionarea barierelor si a semnalelor luminoase de acces al trenurilor in Statia CFR Medias, creandu-se conditii de pericol deosebit in privinta sigurantei transportului feroviar in zona.

In urma activitatilor specifice desfasurate de politisti, in scurt timp s-a reusit identificarea si prinderea persoanelor suspectate de comiterea faptelor. Este vorba despre un grup de trei tineri, domiciliati in localitatea Tarnava, cu varste de 27 (fara antecedente penale), 25, respectiv 22 de ani (ambii cu antecedente penale).

In prezent politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii de catre cei trei suspecti a infractiunilor de distrugere si semnalizare falsa, respectiv furt calificat.

Fata de cei doi barbati cu antecedente penale a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309