ACTUALITATE

Peste 2.000 de tineri au devenit studenti ai ULBS!

Peste 2.000 de tineri au devenit studenti ai ULBS!

Peste 2.000 de tineri au devenit studenti ai ULBS!2

Dupa prima sesiune de admitere in anul universitar 2014-2015 la ULBS Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, peste 2.000 de tineri au devenit studenti ai ULBS.

Rezultatele finale ale admiterii au fost publicate la sfarsitul lunii iulie, dupa ce peste 75% din tinerii admisi la inscriere au confirmat locul primit la una dintre cele noua facultati ale Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Gradul de ocupare a locurilor bugetate scoase la concurs pentru studiile de licenta este de 92%, iar al celor cu taxa este de 40%, cu zece procente mai mult fata de anul anterior.

Locurile neocupate vor fi scoase la concurs intr-o a doua sesiune de admitere, care va avea loc in perioada 8-13 septembrie 2014. Este vorba de 130 de locuri bugetate si 1065 de locuri cu taxa.

Cele mai multe locuri fara taxa se regasesc la Facultatea de Stiinte Socio-Umane (50), Facultatea de Litere si Arte (30), Facultatea de Stiinte (22), Facultatea de Drept (17) si Facultatea de Teologie (8). La Facultatea de Inginerie si cea de Stiinte Economice mai sunt disponibile 2, respectiv 1 loc bugetat, iar la Facultatea de Medicina si cea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului s-au ocupat toate locurile bugetate.

In ceea ce priveste studiile universitare de master, la unele facultati inscrierile sunt inca in derulare, pana in prezent ocupandu-se 75% din locurile bugetate si 15% din locurile cu taxa.

Continua pe parcursul lunilor august si septembrie inscrierile pentru forma de invatamant la distanta si cu frecventa redusa.

Oferta educationala pentru admiterea din septembrie poate suferi modificari cauzate de retragerea unor candidati declarati admisi in prima sesiune, asadar candidatii sunt indemnati sa urmareasca site-ul Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu: http://www.ulbsibiu.ro/ro/admitere/.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279