ADMINISTRATIE

Peste 200 de arbori vor fi plantati in Sibiu

Peste 200 de arbori vor fi plantati in Sibiu

Echipele Serviciului de Administrare a Parcurilor si Zonelor Verzi sunt in teren in aceasta perioada pentru a planta peste 200 de arbori pe aliniamentele stradale si in parcuri.

parcul-sub-airini-Serviciul amintit a achizitionat un numar de 200 de tei din Olanda, contractul avand o valoare de 95.000 de lei. Lucratorii de la parcuri si zone verzi au plantat astfel de arbori pe Calea Poplacii si urmeaza sa inceapa plantarea pe Calea Cisnadiei. De asemenea, vor fi plantati tei si in cartierul Vasile Aaron, acolo unde in 2013 au avut loc lucrari de reabilitare a infrastructurii, dar si pe alte strazi din oras. Pentru a asigura si o pata de culoare in peisaj, vor fi alese 15 locatii in care vor fi plantati meri ornamentali rosii. In parcul Sub Arini au fost plantati 12 pini care sa completeze peisajul deja existent.

Achizitia acestor arbori este in sine foarte importanta. Pentru a putea fi plantati direct in teren si pentru a rezista conditiilor din mediul urban, arborii sunt alesi cu atentie, atat ca esenta, cat si ca stadiu de dezvoltare.

Urmatoarea etapa: plantarea a 25.000 de pansele in teren. Serviciul de resort a achizitionat aceste plante bienale, contractul avand o valoare de 34.000 de lei. De saptamana viitoare echipele de lucru vor incepe aceasta actiune, urmand sa fie completate rondourile si refacute aranjamentele din oras, dupa iesirea din iarna. (foto: www.sibiul.ro)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279