TIMP LIBER

Peste 500 de hectolitri de bere au curs la CibinFEST 2014!

Peste 500 de hectolitri de bere au curs la CibinFEST 2014!

Peste 500 de hectolitri de bere au curs la CibinFEST 2014!2

Cel mai distractiv festival al Sibiului, CibinFEST, s-a incheiat aseara in uralele a mii de oameni veniti seara de seara sa se bucure de atmosfera incredibila, de bere rece si spumoasa si de delicatesele pregatite de maestrii bucatari in cel mai mare cort construit vreodata in Piata Mare din Sibiu.

Timp de patru zile sibieni si turisti veniti din toate colturile tarii au readus spiritul bavarez in centrul Sibiului. CibinFEST 2014 a adunat in cele patru zile de festival aproximativ 90.000 de oameni in cei 2400 de metri ai celui mai mare cort construit in centrul Sibiului. Principalii amfitrioni ai distractiei au fost, la fel ca si in ultimii doi ani, cei sase membri ai formatiei austriece Die Spatzen 2000. In fiecare seara, cortul a rasunat de deja celebrele piese Sierra Madre, Schatzi schenk mir ein Foto si de antrenantul refren Tzike tzake tzike tzake, hey hey hey. Mii de persoane au dansat pe mese, pe banci, in hora sau intr-un trenulet ce s-a insiruit prin tot cortul. Alaturi de Spatzen 2000 pe scena festivalului au cantat si fanfarele Sunetul Muzicii si H-Musikanten sau CibinFEST Quintet.

Distractia nu putea fi completa fara delicioasele preparate culinare realizate in cele trei bucatarii: bavareza, romaneasca si maghiara. Peste 5 tone de mancare au fost pregatite si vandute in cele patru zile de festivale, ciolanul maghiar si carnatii bavarezi fiind printre preferatele sibienilor si la editia din acest an. Distractie nu a fost numai in cort ci si in parcul de distractii amenajat in jurul cortului. Ciocanele, caracatita mecanica, masinutele si roller-coaster-ul pe doua niveluri au fost deliciul celor mici si, in acelasi timp, si celor mari.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociatia Events For Tourism in parteneriat cu A1 Events, actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producatorul de bere Ursus si Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodata in Piata Mare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309