ACTUALITATE

Piata Taraneasca de la sala Transilvania, reorganizare pe nervii sibienilor

Piata Taraneasca de la sala Transilvania, reorganizare pe nervii sibienilor

Consiliul județean Sibiu a decis sa „reorganizeze” Piata Țărănească de la sala Transilvania, insa ceea ce a reusit pana acum este doar sa stârnească nervii sibienilor.

Piata Taraneasca Transilvania, un brand al judetului Sibiului, este vizitata de tot mai multi sibieni!2

Sambata dimineata producătorii au fost înghesuiți in lateralul sălii, spre curtea Facultatii de Drept, unde pana acum cei care veneau la piata sau la evenimentele găzduite de sala Transilvania isi parcau mașinile. Iar consecința a fost ca intrarea in parcare a fost blocată complet inca de la ora 8,15, iar nervii oamenilor au fost întinși la maxim.

Conducerea CJ Sibiu spune ca este la curent cu faptul ca noua amplasare a creat mai multi nervi decat sa aducă o îmbunătățire si ca va lua măsuri.

“Repet ceea ce am garantat imediat după alegerile locale când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Sibiu: vom menține această piață. Noutatea constă în faptul că am început un proces de reorganizare, care se va face etapizat, în paralel cu certificarea producătorilor. Vom analiza inconvenientele create azi și vom lua măsuri ca sibienii să beneficieze de condiții civilizate când își fac cumpărăturile de la Piața Transilvania, iar producătorii să poată să își expună marfa în condiții bune, de siguranță și igienă”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309