SPORT

Pilotul sibian Sebastian Barbu s-a clasat pe locul secund la European Rally Trophy!

Pilotul sibian Sebastian Barbu s-a clasat pe locul secund la European Rally Trophy!

Pilotul sibian Sebastian Barbu s-a clasat pe locul secund la European Rally Trophy!2

Pilotul sibian Sebastian Barbu s–a clasat pe locul secund in European Rally Trophy, cu modelul Mitsubishi Lancer EVO X R4.

Echipajul Sebastian Barbu/Sergiu Itu s-a clasat pe locul secund in clasamentul European Rally Trophy (ERT) si pe 5 in clasamentul general al Raliului Aradului, cea de-a doua etapa din editia 2014 a Campionatului National de Raliuri „Dunlop”, desfasurata weekendul trecut. Totodata, cei doi au terminat raliul pe 5 la general, ceea ce reprezinta, de asemenea, o clasare foarte buna. Sebastian Barbu si Sergiu Itu si-au atins astfel obiectivul principal, si anume o clasare pe podium in Raliul Aradului. In ierarhia ERT, sibianul a terminat in spatele echipajului Rashid Al-Ketbi/Karina Hepperle, care au alergat pe un Ford Fiesta R5.

“Pe parcursul celor doua zile am avut o lupta interesanta in ERT cu un echipaj cu experienta. A fost incalzirea perfecta pentru etapele din Campionatul European de Raliuri la care vom participa anul acesta. Tinand cont de faptul ca este primul raliu pe macadam cu noua masina, sunt multumit de rezultat”, a declarat Sebastian Barbu, cel care a concurat pentru prima data pe macadam cu modelul Mitsubishi Lancer EVO X R4.

Sebastian Barbu a mai declarat ca a urmarit, la Raliul Aradului, sa se acomodeze cat mai bine cu noua masina.

“Am urmarit, cu aceasta ocazie, sa ne acomodam cu masina si sa adaptam dictarea cu ceea ce am invatat in teste. Ma inteleg din ce in ce mai bine cu Sergiu si asta este cel mai important acum. A fost un raliu interesant, in care am invatat multe si as vrea sa multumesc echipei Colina Motors pentru sustinerea tehnica si celor din familie pentru sustinerea de pana acum”, a mai adaugat Sebastian Barbu.

Cea der-a treia etapa din Campionatul National de Raliuri „Dunlop”, Danube Delta Rally, va avea loc in perioada 29-31 mai, tot pe macadam.

Sursa: tribuna.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279