POLITICA

PMP Sibiu vrea capul lui Cindrea

PMP Sibiu vrea capul lui Cindrea

PMP Sibiu vrea capul lui Cindrea

IMG_20141212_114011

Condamnarea presedintelui Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, la un an de inchisoare cu suspendare a facut ca organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara sa ii ceara demisia.

Intr-o conferinta de presa desfasurata vineri, conducerea interimara a PMP ii cere sefului CJ sa plece din functie, chiar daca decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata. “In ultima vreme vedem ca justitia ne aduce in atentie fel si fel de politicieni, fiecare cu un bagaj greu de acuzatii de coruptie, santaj sau conflict de interese. Toate aceste fapte penale s-au petrecut pe spatele si munca romanilor. Desi decizia nu este inca definitiva, nu putem accepta ca la conducerea Consiliului Judetean sa se afle persoane asupra carora sa existe astfel de acuzatii. Din punct de vedere moral si din respect fata de sibieni, domnul Cindrea trebuie sa isi prezinte urgent demisia si sa isi clarifice problemele pe care le are in justitie.”, a declarat Diana Simona Popa, presedinte interimar PMP Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349