POLITICA

PNL despre boicotul sedintei CJ Sibiu propus de PMP: “Demagogie. In campanie l-au sustinut pe Ponta”

PNL despre boicotul sedintei CJ Sibiu propus de PMP: “Demagogie. In campanie l-au sustinut pe Ponta”

sedinta-cj-sibiu
PNL Sibiu a raspuns, joi, unei solicitari venite din partea Partidului Miscarea Populara (PMP) de a boicota sedinte Consiliului Judetean, ca masura a problemelor presedintelui Ioan Cindrea, cu justitia.

“Demagogia nu are ce cauta in politica judetului Sibiu. Dupa ce in campania electorala membrii PMP l-au sustinut in mod netrasparent pe Victor Ponta, astazi, acestia ar trebui sa se abtina de la a se arata preocupati de soarta judetului Sibiu. Sedinta de astazi a Consiliului Judetean are ca proiecte, pe ordinea de zi, aspecte importante ce tin strict de interesele locuitorilor judetului”, raspunde PNL, prin vocea consilierului CJ Danielei Campean si a vicepresedintelui CJ, Marcel Luca.
Liderii PNL mai sustin ca partidul „este preocupat ca toate deciziile luate sa fie in interesul judetului. Problemele judiciare ale presedintelui Ioan Cindrea reclama o atitudine strict personala a acestuia cu privire la functia pe care o detine. PNL insa nu confunda problemele pretedintelui Consiliului Judetean cu cele ale judetului Sibiu.
Intr-o scrisoare adresata PNL Sibiu, organizatia judeteana a PMP a cerut consilierilor liberali sa nu participe la sedinta CJ, ca protest la adresa presedintelui Ioan Cindrea, cel care a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, decizie ce va fi atacata. La sfarsitul saptamanii trecute, Cindrea a anunat ca renunta la toate functiile de conducere detinute in PSD, dar va ramane la sefia Consiliului Judetean.
(Foto: oradesibiu.ro)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279