POLITICA

PNL si FDGR lasa PSD in afara jocului

PNL si FDGR lasa PSD in afara jocului

PNL a pierdut alegerile in municipiul Sibiu, fiind doar pe locul trei, dupa FDGR si PSD, insa, datorită alianței cu reprezentanții Forumului ii va lasa in afara jocului pe social democrați.

raluca turcan- presedinte pnl sibiu

Liderul PNL Sibiu Raluca Turcan a anunțat luni ca a ajuns la o înțelegere cu FDGR pentru a forma majoritați in Consiliul Local si județean. „Împreună cu partenerii din FDGR am decis constituirea unei majorități în administrația județului și a mvor unicipiului Sibiu. Ca urmare, PNL va propune funcția de președinte al Consiliului Județean, în persoana doamnei Daniela Cîmpean, și de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu. În municipiul Sibiu o vom susține pe dna. primar Astrid Fodor dintr-o poziție de viceprimar. Vom propune în aceste funcții oameni integri și profesioniști care să urmărească, pas cu pas, interesele sibienilor”, a declarat Raluca Turcan.

In urma alegerilor de duminica, Astrid Fodor a fost aleasa primar al Sibiului, in timp ce, la Consiliul Judetean, cele mai multe voturi le-a obținut PNL.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309