ACTUALITATE

PNL Sibiu ar vrea sa o sustina pe Astrid Fodor pentru Primaria Sibiu

PNL Sibiu ar vrea sa o sustina pe Astrid Fodor pentru Primaria Sibiu

 

astrid fodor ianuarie 2015

PNL Sibiu ar fi dispus sa o sustina pe Astrid Fodor pentru candidatura la functia de primar al Sibiului, in dauna unui candidat propriu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, co-presedintele liberal, Raluca Turcan.

„Inca nu s-a discutat in partid acest aspect si nu am purtat discutii nici cu FDGR. Dar, ar fi pacat ca PNL si FDGR sa fie adversari politici, sa nu continue colaborarea buna de pana acum. Am demonstrat ca avem aceleasi principii”, a spune Raluca Turcan.

Referitor la ultimatumul acordat Guvernului Ponta, de a stabili data alegerilor anticipate, liderul PNL spune ca acesta expira „zilele acestea”, iar pasul urmator va fi actionarea in instanta. ” Ne vom adresa in instanta impotriva lui Victor Ponta si a Guvernului daca nu se vor organiza alegeri. Cand avem legi, nu se discuta utilitatea sau oportunitatea lor. Legea trebuie respectata”, sustine Raluca Turcan. In opinia deputatului de Sibiu, PSD nu doreste sa organizeze alegeri „pentru ca sta prost in increderea oamenilor. Ei interpreteaza legea prin prisma electorala, in functie de interesele proprii de partid, la fel cum a facut si cu ordonanta pentru migrarea primarilor”.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279