TURISM

Poftiti la gheata. Primele igluri din Romania, inaugurate la Balea Lac

Poftiti la gheata. Primele igluri din Romania, inaugurate la Balea Lac

Balea Lac va avea, din acest an, un nou punct de atractie pentru turistii amatorii de senzatii…reci. Pe langa hotelul si biserica de gheata, acum doritorii se pot caza in casele eschimosilor, in igluri, anunta hotnews.ro.

Primele trei igluuri din Romania au fost inaugurate in noaptea de vineri spre sambata, la peste 2.000 de metri altitudine, in masivul Fagaras, la Balea Lac (judetul Sibiu), unde sase turisti englezi aflati in concediu la noi in tara au dorit sa innopteze la o temperatura care nu depaseste plus doua grade Celsius, in conditiile in care afara erau minus cinci grade si un strat de zapada de aproape 1,4 metri, potrivit meteorologilor.”Am avut o solicitare pentru o agentie din Anglia. Am avut aseara 16 englezi, care au ocupat tot, camerele din Hotel of Ice si cele trei igluuri. Turistii au avut un itinerariu in Romania, au fost la Brasov, dupa care au venit la Balea, au folosit winter park-ul, s-au dat cu snowmobilele, cu saniutele, s-au cazat la noi in hotelul de gheata si in igluuri”, a declarat sambata, pentru Agerpres, Vasilica Popa, responsabil Marketing Hotel of Ice.Potrivit acesteia, cele trei igluuri de la Balea Lac sunt aproape rezervate in totalitate pentru acest week-end.”Mai avem un singur iglu disponibil pentru aceasta noapte. Cazarea costa 600 de lei, pe noapte, pentru doua persoane”, a explicat Vasilica Popa.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279