ACTUALITATE

Politia locala s-a pus pe dat amenzi. 100 in doar trei zile

Politia locala s-a pus pe dat amenzi. 100 in doar trei zile

Politia Locala Sibiu a devenit extrem de activa, dupa ce sibienii s-au plans de activitatea sa, la intalnirile cu primarul interimar, Astrid Fodor. In doar trei zile a acordat aproape 100 de sanctiuni. Controalele din zilele de 10, 11 si 12 februarie s-au axat mai mult pe cartierele Turnisor, Terezian si Gusterita si au fost acordate sanctiuni pentru lipsa autorizatiei de functionare a unor  institutii comerciale sau parcari neregulamentare. 

“Facem publice aceste informatii pentru a arata ca agentii Politiei Locale au fost si sunt prezenti in oras. Anul trecut, spre exemplu, au aplicat peste 5.600 de sanctiuni, ca urmare a actiunilor zilnice de patrulare si control. Activitatea Politiei Locale Sibiu este in curs de optimizare, iar pentru aceasta are nevoie de mai multi agenti. Am aprobat scoaterea la concurs a 14 posturi in acest an, exclusiv pentru pozitii de agenti de teren”, a mentionat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiu.

Sanctiuni date de Politia Locala in cartiere, conform comunicatului de presa de la Primaria Sibiu

„In cartierul Turnisor, in data de 10 februarie, Politia Locala s-a concentrat pe actiuni de patrulare si control. In urma acestora au fost aplicate 50 de sanctiuni: opt sanctiuni pentru parcarea neregulamentara a vehiculelor pe trotuar, noua amenzi au fost aplicate pentru stationarea vehiculelor de taximetrie in alte locuri decat cele special amenajate, sapte societati comerciale au fost sanctionate pentru ca nu detineau acord de functionare, trei proprietari de autovehicule au fost sanctionati pentru oprire neregulamentara in statia de autobuz, o persoana a primit amenda pentru apelarea la mila publica, iar alti patru cetateni au fost amendati pentru cresterea de animale domestice, fapt care contravine legislatiei locale. Alti 18 proprietari de autovehicule sunt in curs de identificare pentru a fi amendati pentru parcarea neregulamentara a autovehiculului. In cadrul acestei actiuni au fost legitimate 62 de persoane si verificate in baza de date a Ministerului de Interne.

In cartierul Terezian, in data de 11 februarie, Politia Locala Sibiu a organizat o actiune in urma careia s-au aplicat 21 de sanctiuni: 18 amenzi pentru parcare neregulamentara, o sanctiune pentru aprinderea unui foc in spatiul public si doua amenzi aplicate unor societati comerciale pentru lipsa autorizatiei de functionare. Si in aceasta zona au fost legitimate 25 de persoane in vederea verificarii lor.

In  cartierul Gusterita, 12 februarie, agentii Politiei Locale au aplicat 10 sanctiuni: noua pentru parcare neregulamentara si o sanctiune pentru cresterea animalelor domestice in oras. Un numar de 28 de persoane au fost legitimate pentru verificari”.

politia locala sibiu

Sursa foto: www.transilvania365.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349