SOCIAL

Politicienii defriseaza, studentii reimpaduresc. 1000 de molizi plantati de studentii ULBS

Politicienii defriseaza, studentii reimpaduresc. 1000 de molizi plantati de studentii ULBS

studenti la plantat de puieti

In plin scandal politic al defrisarilor masive si a dezbaterilor pe marginea Codului Silvic, studentii sibieni participa activ la campanii re impadurire. Facultatea de Ştiinte Agricole, Industrie Alimentara şi Protectia Mediului din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu a organizat, in 20 mai, impreuna cu Directia Silvica Sibiu – Ocolul Silvic Miercurea Sibiului – o ampla actiune de impadurire, la care au luat parte 38 de studenti din toti anii de studii, și patru cadre didactice, inclusiv prof. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.

Studentii și profesorii sibieni au plantat 1000 de pe puieti de molid, pe Valea Cibanului (Unitatea de productie Ciban, UM 4), Unitatea Amenagistica 61B.

“A fost o actiune dificila, care a necesitat o activitate fizica intensa, dar studentii au fost extreme de incantati. Este important faptul ca ei au conștientizat importanta pe care o are padurea in viata noastra, iar actiunea lor va avea efecte zeci de ani de acum inainte”, a declarat prof. rector Ioan Bondrea.

 

Actiunea facultatii SAIAPM este la a patra editie, in fiecare an fiind aleasa pentru impadurire o alta zona din judetul Sibiu.

 rectorul ulbs ioan bondrea la plantat de molizi

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309