EVENIMENT

Politistii au prins doua persoane care furau din locuintele din Medias!

Politistii au prins doua persoane care furau din locuintele din Medias!

Politistii au prins doua persoane care furau din locuintele din Medias!2

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Medias au prins doua persoane suspectate de comiterea unui furt din locuinta in data de 18 octombrie pe raza municipiului Medias.

Este vorba de doi medieseni, un tanar in varsta de 15 ani si o femeie in varsta de 37 de ani.

Medieseanul se afla in stare de arest preventiv intr-o alta cauza, iar fata de femeie s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand ca in data de 29 octombrie sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.

In data de 28 octombrie a.c., in jurul orei 03,30, in municipiul Sibiu, Piata Avram Iancu, in urma activitatilor investigative desfasurate de catre jandarmii sibieni in colaborare cu politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, IPJ Sibiu, au fost depistate si identificate doua persoane suspectate de faptul ca in data de 27 octombrie a.c., in jurul orei 22,30, au sustras bunuri dintr-un autoturism pe raza municipiului Sibiu.

Este vorba despre doi tineri, unul in varsta de 18 ani, domiciliat in comuna Vurpar, celalalt in varsta de 16 ani, domiciliat in comuna Axente Sever.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349