SOCIAL

Politistii din Medias au retinut un barbat acuzat de viol si proxenetism!

Politistii din Medias au retinut un barbat acuzat de viol si proxenetism!

Politistii din Medias au retinut un barbat acuzat de viol si proxenetism!

Un barbat in varsta de 36 de ani, domiciliat in municipiul Medias, a fost retinut ieri pentru 24 de ore fiind cercetat de politistii Biroului Investigatii Criminale Medias sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si proxenetism.

In dimineata zilei de ieri, o minora de 16 ani a sesizat Politia Municipiului Medias cu privire la faptul ca a fost victima unui viol, indicand si persoana acuzata de aceasta fapta.

Politistii Biroului Investigatii Criminale Medias au inceput de urgenta cercetarile, constatand faptul ca aspectele sesizate se confirma, iar in urma investigatiilor a fost identificat si condus la sediul politiei barbatul suspectat de savarsirea acestei fapte.

In urma cercetarilor si investigatiilor efectuate s-a conturat impotriva suspectului si savarsirea infractiunii de proxenetism. In fapt, suspectul, prin constrangere fizica si psihica, a determinat mai multe fete sa se prostitueze. Aceasta activitate urmeaza a fi documentata de politistii din Medias.

Din probatoriul administrat in cauza si a concluziilor provizorii emise de Serviciul de Medicina Legala Sibiu in urma examinarii medico-legale a victimei impotriva suspectului s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentat astazi instantei cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de viol si proxenetism, fapte prevazute si pedepsite de art. 218 alin.1 si 2 si art. 213 cod penal.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279