ACTUALITATE

Politistii n-au facut ”discriminari”. Au sanctionat in mod egal si soferii si pietonii

Politistii n-au facut ”discriminari”. Au sanctionat in mod egal si soferii si pietonii

Peste 330 de amenzi au dat politistii sibieni in urma actiunii de ieri, desfaşurate in vederea prevenirii accidentelor cauzate de neacordarea de prioritate, dar si de traversare neregulamentara a pietonilor.

Politistii rutieri au aplicat 336 de sanctiuni contraventionale, din care 193 pietonilor pentru indisciplina in trafic. Totodata, 10 conducatori auto au fost sanctionati pentru neacordare de prioritate de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversare, fiind luata si masura complementara de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile, iar alti 3 soferi au fost sanctionati pentru alte abateri savarsite in trafic, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Sibiu.

”Politistii rutieri apreciaza ca actiunea a fost eficienta, si-a atins scopul atat in ceea priveste palierul coercitiv, de sanctionare a incalcarii regulile de circulatie, cat si sub aspect preventiv, prin impactul generat de prezenta in numar mare a politistilor rutieri pe arterele importante ale municipiului Sibiu”, se mai arata in comunicat.

Traversare neregulamentara soldata cu doua persoane ranite in Sibiu! Ce trebuie sa faci ca PIETON pentru a fi in siguranta!2


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309