SOCIAL

Polițiștii și-au predat armele în fața micuților

Polițiștii și-au predat armele în fața micuților

Surprize pentru micutii de la Scoala Regina Maria din Sibiu – caini de serviciu, laborator criminalistic in curtea scolii si mascatii le-au facut pauza savuroasa atat elevilor cat si profesorilor.

Politia Sibiu a venit la Regina Maria cu toata artileria. Elevii au vazut cum se poarta un catel al politiei si cum arata interiorul servietei celor de la criminalistica. Entuziasmati peste masura, micutii s-au inghiontit si s-au certat pe locul la rand, au stat buluc peste gramada la luatul amprentelor si s-au amuzat copios cand au avut ocazia sa vorbeasca la megafonul masinii de politie.

La fiecare pas al elevilor, profesorii i-au urmarit pe discipoli, veseli, grijulii și pregătiți să le facă poze. „Bineinteles ca ne bucuram si noi alaturi de ei. E inca un motiv perfect pentru noi sa ne distram alaturi de ei si, mai ales, sa invatam si cate ceva nou. E o actiune foarte bine gandita”, a marturisit zambind un profesor, chiar dupa ce a facut o poza cu mascatii.

Activitatea a avut ca scop informarea copiilor in legatura cu activitatea pe care politistii o intreprind in fiecare zi, pentru ca ei si familiile lor sa fie in siguranta.

 

Cristina Bălău


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309