EVENIMENT

Politistii sibieni au facut ”cheta” printre vitezomani. A strans aproape 35.000 euro intr-o saptamana

Politistii sibieni au facut ”cheta” printre vitezomani. A strans aproape 35.000 euro intr-o saptamana

Aproape 35.000 de euro (155.000 lei) au insumat amenzile pe care politistii rutieri sibieni le-au dat soferilor care au depasit viteza legala, in cadrul actiunii de prevenire si combatere a accidentelor cauzate de viteza excesiva, desfasurata in perioada 18-24 aprilie.

radar politie

In cele 7 zile de supraveghere intensa a traficului rutier, indeosebi pe drumurile nationale si europene care tranziteaza judetul Sibiu, aproximativ 900 de conducatori auto au fost inregistrati deplasandu-se cu viteza mai mare decat limita impusa prin lege.

Pe langa sanctiunea contraventionala a amenzii, impotriva a 11 soferi a fost luata si masura complementara de retinere a permisului in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile, ca urmare a depasirii limitei de viteza cu peste 50 km/h. Ca urmare a activitatilor desfasurate, au fost inregistrate si 9 fapte de natura penala.

Saptamana 18–24 aprilie a fost una dedicata prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei neadaptate sau excesive, in conditiile in care, la nivel national, viteza ramane principala cauza generatoare de accidente de circulatie cu consecinte deosebit de grave.

Acţiunile politistilor sibieni s-au inscris in calendarul Asociatiei Politiilor Rutiere TISPOL – SPEED.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275