EVENIMENT

Politistii sibieni pedaleaza pentru viata si pentru a ajuta un coleg

Politistii sibieni pedaleaza pentru viata si pentru a ajuta un coleg

Politistii sibieni vor trece, pentru cateva ore, de partea celalata a baricadei si vor deveni participanti la trafic. Oamenii legii vor sa promoveze mersul pe bicicleta, astfel ca in 18 martie, de la ora 13,00, ei vor lasa masinile cu girofar pentru a pedala.

Prin initierea acestui eveniment, „Pedalam pentru viata!”, politistii sibieni vor sa atraga atentia asupra importantei respectarii regulilor de circulatie de catre biciclisti, cat si asupra felului in care ar trebui sa privim bicicleta, ea constituind un mijloc de promovare a sanatatii publice dar si un mijloc de deplasare alternativa.

Pedalam pentru viata si in scop umanitar, politistii sibieni donand benevol sume de bani pentru ajutorarea familiei unui politist care din nefericire, trece printr-o perioada dificila.

Deplasarea va fi efectuata pe pista pentru biciclete, pe traseul: parcarea Stadionului Municipal Sibiu din Parcul Sub Arini – Gradina Zoologica – Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale “Astra”, tur – retur.

Pentru cei mici, in parcarea din fata Stadionului Municipal Sibiu, politistii rutieri si cei de la prevenire vor organiza ateliere si activitati interactive, avand posibilitatea sa devina „Politist pentru o zi”.

Politistii sibieni, alaturi de copiii si sotii/sotiile lor, vor pedala pentru viata alaturi de elevi ai Colegiului National Octavian Goga Sibiu, Colegiului National Samuel von Brukenthal Sibiu si Scolii Gimnaziale nr. 2 Sibiu. Estimam  prezenta a peste 100 de participanti.

Parteneri la acest eveniment ne sunt Complexul Muzeal Astra Sibiu, Gradina Zoologica Sibiu, Asociatia Tura in Natura Sibiu, Crucea Rosie Sibiu si Scoala nr. 21 prin prezenta patrulelor scolare.

Actiunea politistilor sibieni se inscrie in calendarul activitatilor circumscrise Zilei Politiei Romane. In acest an, aniversam 194 de ani de la atestarea documentara a Poliţiei Romane Moderne.

Politia-rutiera


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279