POLITICA

Ponta: Daca presedintele nu reapecta legea, noi de ce am respecta-o!

Ponta: Daca presedintele nu reapecta legea, noi de ce am respecta-o!

image

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la participarea unor sefi de deconcentrate la mitingul electoral al Aliantei PSD-PC-UNPR de la Sibiu, ca „pestele de la cap se impute” si ca, daca presedintele Basescu poate participa, „cum sa le ceri celor mai mici sa respecte aceste reguli?”.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa la finalul unui miting electoral la Sibiu, ce parere are despre participarea unor sefi de deconcentrate locale la acest miting si a spus ca „inaltii functionari publici nu au voie sa faca campanie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Inaltii functionari publici nu au voie sa faca campanie. Nici macar presedintele țării n-are voie sa faca campanie, dar stiti cum e: pepestele de la cap se impute. Cand vad ca preaedintele tarii isi pune tricouri si participa la mitinguri electorale, cum sa le ceri celor mai mici sa respecte aceste reguli”, a raspuns Ponta.

Intrebat care este totusi concluzia daca au sau nu voie sa participe, Ponta a precizat: „Concluzia este ca, de sus in jos, trebuie sa respectam toti regulile”.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309