POLITICA

„Ponta nu are de ales, va trebui sa candideze. Va fi finalul carierei lui politice!”

„Ponta nu are de ales, va trebui sa candideze. Va fi finalul carierei lui politice!”

victor-ponta la guvernPresedintele PSD Victor Ponta este cel care va candida la alegerile prezidentiale din toamna, din partea partidului de guvernamant, dar aceasta candidatura va insemna “finalul carieriei lui politice”, este de parere presedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan.

 “Victor Ponta nu are de ales, chiar daca isi doreste foarte mult sa gaseasca pe altcineva care sa fie candidatul PSD la presedintie. Eu cred ca nu are de ales si va fi obligat sa intre in cursa. Din pacate, pentru el, va fi si finalul carierei lui politice”, a declarat Turcan, care nu exclude insa nici o aparitie surpriza, cum ar fi Mircea Deaconu.

In privinta candidatului dreptei, liderul PDL sustine ca procedura de desemnare a acestuia va incepe abia dupa congresul PNL. “Trebuie sa luam lucrurile pe rand. Prima oara trebuie sa asteptam congresul PNL. Apoi se vor stabili criteriile pe care sa le indeplineasca viitorul candidat, dupa care, se vor efectua sondaje de opinie pentru a vedea care este persoana cea mai potrivita. “In acest mecanism pot sa intre si alti reprezentanti din afara PNL si PDL. Mihai Razvan Ungureanu intra si el in mecanismul de desemnare a candidatului dreptei”, a declarat Raluca Turcan. Vicepresedintele PDL a explicat si valorile obligatorii pe care orice candidat si orice partid care doreste sa participe la unificarea dreptei trebuie sa le adopte: “respectarea Statului de Drept, a valorilor acestuia. Egalitatea în faţa legii nu se poate negocia”, spune Turcan. Presedintele PDL Sibiu mai spune ca “noua formatiune politica va veni cu un proiect de tara pe termen mediu si lung, cu un pachet de valori care sa poata aduce Romania mai aproape de Europa”.

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279