POLITICA

Ponta vrea in continuare USL, si Johannis in Guvern

Ponta vrea in continuare USL, si Johannis in Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa o întalnire a liderilor USD în Biroul presedintelui Camerei, ca vrea ca USL sa ramana unita, o varianta posibila fiind ramanerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Johannis la Interne, sau vicepremier si ministru de Finante.

Ponta a precizat ca va merge la întrevederea cu Crin Antonescu si PNL cu intentia de a pastra USL.

„Vreau sa-mi exprim satisfactia pentru faptul ca am vazut ca aseara majoritatea liderilor PNL sunt pentru pastrarea USL si cred ca e cea mai înteleapta decizie pentru ca am pornit împreuna si trebuie sa continuam împreuna”, a spus Ponta.

„Vreau sa continuam împreuna”, a spus Ponta, care a aratat ca a continua împreuna însemna inclusiv renuntarea din partea sa la cea de-a patra functie de vicepremier.

„Eu cred ca apelurile oamenilor întelepti si am vazut o propunere de adevarat prim-minsitru, a domnului Tariceanu, sa continuam ca în 2012, sa ramanem cu trei viceprim-ministri, sa primim azi propunerilor colegilor liberali pentru Finante, pentru Interne – cred ca e solutia prin care toata lumea are de castigat”, a spus Ponta.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349