ACTUALITATE

Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu! Vezi cand!

Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu! Vezi cand!

Ponta vrea sa loveasca sambata chiar la Sibiu! Vezi cand!2

Victor Ponta vrea sa dea lovitura la Sibiu, atunci cand tronsonul al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu (22 de kilometri), intre localitatile Saliste si Cunta, va fi deschis circulatiei.

“Deschiderea circulatiei rutiere pe lotul al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu va avea loc in data de 14.11.2014”, sustine CNADNR.

Constructia acestui lot de autostrada a inceput in 2011, iar initial tronsonul trebuia finalizat in primavara anului trecut. Din cauza unor alunecari de teren insa, termenul de inaugurare a acestei sosele a fost intarziat.

Avand in vedere ca in 2012 si 2013 CNADNR a mai deschis circulatia pe tronsoanele de autostrazi Deva-Orastie (32,5 kilometri), Orastie-Sibiu, loturile 1, 2 si 4 (in total 60 de kilometri), incepand de vineri romanii vor avea la dispozitie o autostrada continua intre Deva si Sibiu (aproape 115 kilometri), cu o lungime similara autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Constructorul lotului al treilea al autostrazii Orastie-Sibiu este firma italiana Impregilo, valoarea contractului fiind de 138 de milioane de euro.

Sursa: zf.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279