INTERNATIONAL

Povestea de dragoste incredibila care face inconjurul lumii!

Povestea de dragoste incredibila care face inconjurul lumii!

Un veteran in varsta de 93 de ani din cel de-al Doilea Razboi Mondial si iubita sa din timpul razboiului s-au reintalnit dupa 72 de ani de despartire. Soldatul parasutist Norwood Thomas avea 21 de ani cand a cunoscut-o pe britanica Joyce Morris, in varsta de 17 ani, la Londra, cu putin timp inainte de D-Day (Ziua Debarcarii in Normandia, n.tr.), potrivit agentiei RADOR.

Ei s-au intalnit timp de cateva luni inainte ca Thomas sa fie trimis in Normandia. Dupa incheierea razboiului, barbatul s-a intors in America natala si cei doi au inceput sa corespondeze, Norwood Thomas cerandu-i iubitei sale sa vina in Statele Unite si sa se marite cu el. Tanara Joyce i-a interpretat, cumva, gresit, scrisoarea si a crezut ca el s-a indragostit de altcineva. Joyce Morris a incetat sa ii mai scrie si atat ea, cat si iubitul ei din timpul razboiului s-au casatorit cu altcineva. Sotia lui Thomas a murit in 2001. Joyce Moris a plecat in Australia cu noul ei sot, insa mariajul lor s-a incheiat cu un divort, 30 de ani mai tarziu. In pofida trecerii timpului, ea nu l-a uitat niciodata pe parasutistul american si anul trecut i-a cerut unuia dintre fiii ei sa il gaseasca online. Dupa ce i-a descoperit numele intr-un articol despre D-Day in Virginia, cei doi au inceput sa vorbeasca pe Skype, cu ajutorul copiilor lor. Inainte sa se imbarce intr-o calatorie de 10.500 de mile (16.898 kilometri) Thomas a spus: „Abia astept sa ii vad zambetul si sa o imbratisez. Acesta este cel mai frumos lucru care putea sa mi se intample”, a declarat Norwood Thomas postului de televiziune australian Channel 10. Joyce Morris, acum in varsta de 88 de ani, care are dificultati de vedere, a adaugat: „Vom avea doua saptamani minunate”.

sursa: news.sky.com

poveste dragoste batrani internet


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309