SOCIAL

Premiera filmelor studentesti Dumnezeu nu bate cu bata!

Premiera filmelor studentesti Dumnezeu nu bate cu bata!

Premiera filmelor studentesti Dumnezeu nu bate cu bata!

Facultatea de Stiinte Socio-Umane va invita joi, 15 ianuarie 2015, ora 12,00 la vizionarea in premiera a productiei DVD Dumnezeu nu bate cu bata!, proiect realizat de studentii facultatii sub indrumarea specialistului de film Günter Czernetzky din München, Germania. Prezentarea va avea loc la sediul din str. Brutarilor nr.3, in sala M2 (etajul IV).

Seria de minireportaje portretizeaza prin intermediul credintei satele sasesti din zona Rupea. Vizionarea va fi urmata de discutii cu studentii care au participat la realizarea scurtmetrajului si cu producatorul, regizorul Günter Czernetzky. Proiectul a fost coordonat de conf. univ. dr. Ioana-Narcisa Cretu, prodecanul Facultatii de Stiinte Socio-Umane.

Dumnezeu nu bate cu bata! este cel de-al saselea proiect documentar realizat cu regizorul Günter Czernetzky, iar fiecare productie DVD a luat parte la concursul international CIVIS Media Prize, ce premiaza anual la Berlin productiile media pe tema integrarii si diversitatii culturale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309