ACTUALITATE

Premiera la deschiderea anului universitar la Facultatea de Stiinte Economice. O companie plateste taxele pentru studenti

Premiera la deschiderea anului universitar la Facultatea de Stiinte Economice. O companie plateste taxele pentru studenti

facultatea de stiinte economice sibiu

Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu va marca o premiera, odata cu deschiderea noului an universitar, din 28 septembrie. O companie va sustine taxa de scolarizare pentru un numar de 30 de studenti.

KeepCalling va acoperi integral costul primului an de invatamant pentru 30 de studenti acceptati la specializarea Marketing pe locurile cu taxa. Pe langa sprijinul oferit studentilor, compania doreste sa modeleze cariera viitorilor experti in Marketing prin parteneriatul semnat cu ULBS.

”Este un proiect deosebit de important pentru Facultatea de Stiinte Economice, un proiect care demonstreaza inca odata faptul ca Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu este intr-un permanent contact cu comunitatea sibiana si mediul de afaceri”, a declarat decanul Facultatii de Stiinte Economice, Liviu Mihaescu.

KeepCalling, unul dintre angajatorii de top din Sibiu, este o companie de telecomunicatii cu birouri in Romania, SUA si Bolivia, infiintata in anul 2002, ce are momentan peste 100 de angajati. KeepCalling a sponsorizat de-a lungul timpului numeroase proiecte educationale, culturale, de mediu sau din domeniul sportului dovedind inca o data ca sustinerea comunitatii locale este una dintre valorile de baza ale companiei.

KeepCalling detine un puternic department de Marketing online chiar in Sibiu, astfel ca oricand in timpul facultatii sau dupa absolvirea ei, studentii au oportunitatea de a aplica pentru un internship sau un job in cadrul companiei.

Deschiderea oficiala a anului universitar pentru Programul de studii de licenta: Marketing va fi luni, 28 septembrie, la sediul Facultatii de Stiinte Economice, Calea Dumbravii nr.17, sala E11 ora 12:00. La eveniment vor participa conducerea facultatii si reprezentanti ai cadrelor didactice din colectivul de marketing, iar din partea companiei KeepCalling vor lua parte la deschidere Florin Miron, fondatorul KeepCalling si Alexandru Creanga, Managerul Departamentului de Marketing.

Foto: www.turnulstatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349