SPORT

Presedinte de club sibian, suspendat pentru suspiciune de blat: Astept DNA-ul sa vina sa ma duca la puscarie

Presedinte de club sibian, suspendat pentru suspiciune de blat: Astept DNA-ul sa vina sa ma duca la puscarie

eugen-parvulescu

Consiliul de Administratie al echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu a luat cea mai ciudata decizie din fotbalul romanesc: l-a suspendat pe presedintele clubului, sibianul Eugen Parvulescu, pe care il suspecteaza de blat, anunta gsp.ro.

Partida incriminate este Pandurii – U CLuj 0-1, despre care Gazeta a scris ca ridica semne de intrebare, avand in vedere ca 17 jucatori din loturile celor doua echipe sunt impresariati de aceeasi persoana, Anamaria Prodan Reghecampf. Ardelenii au castigat surprinzator, gol Viveiros, după ce M. Roman ratase un penalty la 0-0. Meciul s-a jucat pe 20 aprilie, in runda a 27-a . Parvulescu a lucrat o perioada in sezonul trecut si in conducerea „sepcilor rosii”.

Contactat de gsp, fostul arbitru asistent spune ca a fost instiintat de decizie doar printr-o hartie lasata pe birou. „Cand am ajuns in aceasta dimineata la birou, am gasit o hartie semnata AGA prin care am fost instiintat ca sunt suspendat din functie pe 3 luni pentru suspiciuni de aranjament la meciul cu U Cluj. Nimic altceva, nici un telefon in prealabil. Ce sa fac acum?! Stau si astept DNA-ul sa vina sa deschida ancheta, sa ma duca la puscarie. Sunt curat si pot proba acest lucru in fata oricui!”, a declarat Parvulescu.

Foto: www.verticalonline.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279