ACTUALITATE

Presedintele Polisano Sibiu, un an de inchisoare cu suspendare

Presedintele Polisano Sibiu, un an de inchisoare cu suspendare

 

Avocatul Remus Borza, numit presedinte al grupului de firme Polisano!2

Avocatul Remus Borza, cel care a devenit presedintele uneia din cele mai importante companii sibiene, Grupului Polisano, dupa sinuciderea sibianului Ilie Vonica, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, scrie dcnews.ro.

Condamnarea lui Borza a venit in dosarul pe care procurorii l-au deschis pentru infractiunea de conflict de interese, din perioada in care seful Polisano era administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica. Decizia data de Inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva Borza a fost  acuzat ca a directionat catre societatea sa de avocatura contracte de asistenta juridica, platite de Hidroelectrica.

Avocatul Remus Borza a fost numit presedinte al Polisano, un grup de firme cu afaceri de peste 350 mil. euro si peste 2.000 de angajati in principal in industria de medicamente. Numirea lui Remus Borza, avocatul care controlează firma Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a avut loc la doua luni de la moartea fondatorului, medicul Ilie Vonica, care s-a sinucis.

 Citeste articolul complet pe decews.ro

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275