SPORT

Prima editie a Cupei Primaverii la inot

Prima editie a Cupei Primaverii la inot

Smile Sport Club in parteneriat cu Complexul Baia Neptun si Aqua Gym organizeaza in data de 24 martie 2014 prima editie a intrecerii sportive Cupa Primaverii, competitie gazduita de bazinul Baii Neptun.neptun

“Aceasta este o initiativa buna, care incurajeaza activitatile sportive de masa, o componenta foarte importanta in sanatatea membrilor unei comunitati. Cred ca sportul de masa trebuie incurajat in Sibiu, mai ales in randul copiilor” a declarat primarul Klaus Johannis in conferinta de presa.

Acesta este un concurs de inot care se adreseaza copiilor cu varsta de pana la 12 ani inclusiv. Parintii care doresc sa isi inscrie copiii in aceast concurs trebuie sa completeze un formular, taxa de participare fiind de 5 lei.

Contributia Complexului Baia Neptun la acest proiect este punerea la dispozitia organizatorilor a bazinului Baii, un bazin a carui adancime este de maxim 3 metri, apa avand o temperatura de aproximativ 29-30 de grade Celsius.

Competitia va incepe in data de 24 martie 2014, de la ora 16.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279