SPORT

Prima editie a Cupei ULBS la tenis de camp. Vezi cine poate participa

Prima editie a Cupei ULBS la tenis de camp. Vezi cine poate participa

afis CCUPA ulbs la tenis de camp

Studentii, profesorii sau absolventii Universitatii ,,Lucian Blaga’’ din Sibiu sunt invitati la tenis de camp. La sfarsitul ecestei saptamani va fi organizata prima editie a Cupei ULBS, eveniment care se va desfasura la Baza Sportiva Pamira.

Competitia se va desfasura in perioada 29-31 mai si va reuni la start 32 de jucatori, turneul avand doua categorii de vârsta: Open (18-29 ani) si Seniori (+30 ani), la fiecare dintre acestea fiind disponibile 16 locuri.

Inscrierile se fac pana in 27 mai, tragerea la sorti este programanta in data de 28 mai, in holul Facultatii de Stiinte Economice, iar taxa de participare este de 30 lei. Competiţia se va desfaşura in sistem eliminatoriu, iar meciurile se vor juca dupa sistemul cel mai bun din 3 seturi (cu super tie-break in setul decisiv).

Cupa ULBS la tenis de camp este organizata de studentii Facultatii de Stiinte Economice, Asociatia ALUMNI si Asociatia pentru Promovarea Tenisului.

Detalii despre eveniment si regulamentul pot fi consultate pe:

http://evenimente.ulbsibiu.ro/fsetenis/regulament.html

Foto: www.sibiuonline.com

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275