ADMINISTRATIE

Primaria a incheiat prima runda de intalniri cu sibienii. Fodor se intoarce in cartiere, in martie

Primaria a incheiat prima runda de intalniri cu sibienii. Fodor se intoarce in cartiere, in martie

consultari-publice-gusterita-fodor-15

Intalnirile cu locuitorii din cartierele sibiene pentru elaborarea strategiei de dezvoltare a orasului pentru urmatorii ani.pe care Primaria Sibiu le-a initiat in luna fabruarie, s-au incheiat. Acestea vor fi reluate in martie, iar pana atunci, administratia locala va procesa ideile si nemultumirile sibienilor, pentru a vedea care pot fi puse in practica.

“In procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Urbana 2015-2023 am dorit sa aflam si parerea sibienilor, astfel ca am decis sa mergem in cartiere sa ii ascultam. Participarea a fost buna la primele intalniri si am primit idei de proiecte, dar si multe sesizari. In urmatoarele saptamani ne vom concentra pe procesarea lor si de aceea vom relua seria de intalniri in luna martie cand ne vom intalni cu sibienii din celelalte cartiere ale orasului”,  a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Pana in prezent reprezentantii Primariei Sibiu au ajuns in cartierele Hipodrom I, II, III si IV, zona Calea Dumbravii, Vasile Aaron, Turnisor, Terezian, Tineretului, Tiglari si Gusterita. Sute de sibieni au participat la aceste dezbateri care au ca scop principal identificarea de proiecte pentru dezvoltarea orasului in urmatorii ani.

Programul urmatoarelor intalniri va fi anuntat in timp util prin mass media, pe site-ul institutiei – www.sibiu.ro – si in spatiile de afisaj din oras.

Foto: www.turnulsfatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279