SOCIAL

Primaria a renovat Clubul varsticilor si asteapta noi membri

Primaria a renovat Clubul varsticilor si asteapta noi membri

clubul varsticilor sibiu

Persoanele din Sibiu aflate in pensie au la dispozitie un club al lor, pus la punct de catre Primarie. Spatiul de 50 mp de pe strada Ocnei in care functioneaza Clubul de zi a fost renovat de municipalitate si asteapa noi membri.

“In prezent Clubul are 10-12 membri care participa regulat la activitati. Sper ca si alte persoane sa se incrie pentru ca spatiul permite. Am dorit sa mentinem acest Club pentru ca eu cred ca persoanele varstnice trebuie sa se mentina active, sa continue sa interactioneze cu cei de varsta lor pentru ca au capacitatea de a aduce in continuare o contributie valoroasa in comunitate”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Clubul varstnicilor a fost deschis de Primaria Municipiului Sibiu la sfarsitul anului 2011, motivul infiintarii si mentinerii lui fiind promovarea unui stil de viata activ si stimularea comunicarii si socializarii in cadrul acestei categorii de varsta. Pentru ca acest spatiu sa fie potrivit desfasurarii activitatilor recreative si socio-culturale, Primaria Sibiu a efectuat lucrarile de reparatii si consolidare necesare, iar in prezent asigura plata utilitatilor si reparatiile curente.

Clubul asteapta noi membrii care vor avea astfel posibilitatea sa socializeze cu persoane de varsta lor. Sunt asteptate sa se inscrie persoanele cu domiciliul in Sibiu, care au varsta de pensionare. Pentru aceasta este necesara o cerere si o copie dupa cartea de identitate care pot fi depuse fie la sediul Serviciului Asistenta Sociala de luni pana joi intre orele 8 si 15 si vinerea, intre orele 8 si 12, fie direct la Club, pe strada Ocnei nr. 20, miercurea, intre orele 9 si 14.

In acest spatiu membrii clubului vor avea posibilitatea sa se implice in activitati recreative si socio-culturale. Cu alte cuvinte aici au posibilitatea sa joace diverse jocuri de societate precum sah, table, carti sau rummy. Spatiul are si o mica bucatarie dotata corespunzator.

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349