SPORT

Primaria ofera 3 milioane lei pentru competitii sportive. Doua saptamani pentru depunerea proiectelor

Primaria ofera 3 milioane lei pentru competitii sportive. Doua saptamani pentru depunerea proiectelor

street ball

Primaria Municipiului Sibiu a lansat joi, 5 februarie prima sesiune de selectie publica a proiectelor sportive care vor beneficia de finantare nerambursabila de la bugetul local al Municipiului Sibiu.

Operatorii sportivi interesati sa obtina o finantare de la bugetul local pentru aceste evenimente pot consulta Ghidul de finantare si pot descarca formularele pentru solicitarea finantarii de pe site-ul Primariei Sibiu – http://cultura.sibiu.ro/agenda_sportiva.html.

Proiectele se vor putea depune in perioada 05.02.2015 – 19.02.2015, la Registratura Primariei Municipiului Sibiu, situata pe strada S. Brukenthal nr. 2, in atentia Serviciului Cultura, Sport si Turism. Termenul limita de depunere a propunerilor de proiect este de 19.02.2015 ora 12.00.

Suma totala alocata din bugetul local pentru agenda sportiva a anului 2015 este de 3.000.000 lei. Din aceste fonduri vor fi finantate proiecte sportive de interes public care sunt incluse in categoriile: Sportul de performanta si Sportul pentru toti.

„Suma alocata pentru agenda sportiva a acestui an este comparabila cu cea alocata anul trecut. Dorim in continuare sa sprijinim atat sportul de performanta cat si sportul de masa, care speram ca va atrage tot mai multi dintre sibieni, ca forma de agrement si ca mod de a se mentine sanatosi” a precizat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Informatii suplimentare cu privire la procedura de selectie a proiectelor pot fi obtinute la sediul Primariei Municipiului Sibiu, str. Samuel Brukenthal nr. 2 sau pe e-mail: [email protected].

In anul 2014, agenda sportiva a fost alcatuita din 41 de proiecte cofinantate din bugetul local cu o suma de 2.708.000 lei. Sibiu Duatlon 2014, SemiMaraton Sibiu 2014, Festivalul Sportului, Strongman Champions League s-au adaugat la evenimentele deja foarte apreciate si cunoscute precum Red Bull Romaniacs, Raliul Sibiului, Sibiu Open si Turul Ciclist. Primaria Sibiu a fost mandra sa poata sprijini si in anul 2014 echipa de baschet CSU Sibiu.

Foto: Silvana Armat


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279