ACTUALITATE

Primaria porneste sirenele de alarmare publica. Pentru verificare

Primaria porneste sirenele de alarmare publica. Pentru verificare

primaria-sibiu

Sirenele de alarmare publica se vor auzi, maine dimineata, in tot Sibiul. In intervalul 10,30-12,00, toate ce 43 de alarme vor fi actionate, pe rand, pentru cateva secunde, pentru a fi verificate.

”Serviciul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Sibiu va efectua marti, 13 octombrie, o serie de teste de functionare a Sistemului de Alarmare Publica din municipiul Sibiu, adica a sirenelor. Verificarile vor avea loc in intervalul orar 10.30 – 12.00 si vor consta in actionarea pe rând, timp de câteva secunde, a fiecarei sirene. In prezent in municipiul Sibiu sunt amplasate 43 de astfel de dispozitive”, anunta Primaria Sibiu.

Sistemul de Alarmare Publica din municipiul Sibiu este administrat de Serviciul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Sibiu care asigura revizia, reparatiile si testarea periodica a elementelor acestuia.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275