ADMINISTRATIE

Primaria Sibiu aloca peste 300.000 euro pentru modrenizarea strazii Ecaterina Varga

Primaria Sibiu aloca peste 300.000 euro pentru modrenizarea strazii Ecaterina Varga

Peste 1,3 milioane lei a pregatit Primaria Sibiu pentru lucrarile de modernizare a strazii Ecaterina Varga, din cartierul Lazaret. Firmele care doresc sa contracteze aceasta lucrare pot sa trimita oferte pana in 17 martie.

“Luna trecuta am semnat contractele de modernizare a strazilor Principatele Unite si Strungului, ambele situate in cartierul Lazaret. Luna aceasta incepem demersurile pentru modernizarea strazii Ecaterina Varga, o strada neasfaltata din aceasta zona”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Retelele de apa si canalizare au fost reabilitate deja pe contracte anterioare, in anul 2015 si respectiv 2013. Si reteaua de gaz a fost modernizata de catre societatea detinatoare. Contractul licitat in prezent prevede modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor, precum si modernizarea si extinderea iluminatului public. Valoarea estimata a lucrarilor este de 1.345.248,84 lei.

Termenul de depunere a ofertelor pentru acest contract este data de 17 martie. Dupa semnarea contractului si emiterea ordinului de incepere, constructorul selectat va avea patru luni ca termen de finalizare a lucrarilor.

strada ecaterina varga sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349