ADMINISTRATIE

Primaria Sibiu deschide inca un santier. Strada Timisoara intra in proces de modernizare

Primaria  Sibiu deschide inca un santier. Strada Timisoara intra in proces de modernizare

strada timisoara sibiu 2015

Veste buna pentru locuitorii din zona Piata Cluj. Dupa ce anul trecut a fost modernizata strada Arad iar strazile Kiev si Deva se apropie de finalizare, incepand in aceasta luna, o noua strada va intra in proces amplu de modernizare.

Este vorba de strada Timisoara, pentru care s-au alocat 247.558,84 euri (TVA inclus), iar de lucrari se va ocupa asocierea SC Terra Buiding SRL/ SC Consal SRL. Lucrarile pe strada Timisoara prevad modernizarea retelelor de apa si canalizare, precum si a carosabilului si trotuarelor.

Ordinul de incepere a lucrarilor va fi emis in cursul lunii martie, termenul de executie fiind de 8 luni. Perioada de garantie oferita de constructor este de 4 ani.

“Contractul va fi finantat din fondurile economisite din cel de-al treilea imprumut in valoare de 11,5 milioane de Euro contractat de la BERD, din acesta fiind modernizate anii trecuti 31 de strazi, a fost construit un nou pod peste Cibin in dreptul strazii Neculce si au fost executate reparatiile capitale la viaductul Gara Mica. Faptul ca am reusit sa reabilitam atat de multe strazi si obiective cu aceste fonduri denota o cheltuire eficienta, iar faptul ca am realizat si o economie la contract ne permite sa modernizam inca o strada” a subliniat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

Tot in Piata Cluj urmeaza sa inceapa lucrarile pe strada Magheranului, iar pe strada Mihail Kogalniceanu se construieste un nou viaduct.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349