ADMINISTRATIE

Primaria Sibiu devine eco. A cumparat biciclete electrice pentru angajati

Primaria Sibiu devine eco. A cumparat biciclete electrice pentru angajati

bicicleta electrica primaria sibiu

Angajatii Primariei Sibiu, de la Serviciul de Administrare a Domeniului Public se vor deplasa prin oras cu un mijloc de transport ecologic. Recent, Primaria a achizitionat doua astfel de „jucarii“, intentia fiind aceea de a-i incuraja pe sibieni sa lase in parcare, pe cat posibil, masinile.

“E un proiect mai mic, dar da un semnal pe care noi dorim sa il transmitem prin exemplul propriu. Cautam solutii pentru a reduce factorii poluatori, dorim sa incurajam sibienii sa lase masina acasa si sa utilizeze bicicleta sau chiar mersul pe jos”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

In ultimele doua saptamani, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a utilizat cele doua mijloace de transport in proba, in activitatea de teren a inspectorilor care au verificat parcarile si respectarea diverselor avize emise pentru ocuparea temporara a domeniului public. Inspectorii s-au aratat incantati de acestea si vor continua sa le foloseasca, fiind utile mai ales in zonele mai inguste dintre blocuri, dar si in zonele aglomerate.

Pretul de achizitie a unei astfel de biciclete electrice DEVRON ECO I-VEGA a fost de 5.000 de lei. Acestea sunt dotate cu motoare de 36V cu o putere de 250 W, avand instalata pe portbagajul din spate o baterie de tip Phylion, de 36V si 10Ah care asigura bicicletei o autonomie de 60 de km dupa o singura incarcare de la priza. Bicicleta este echipata si cu un display LED si un schimbator cu 8 viteze.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349