ACTUALITATE

Primaria Sibiu introduce plata cu cardul in doua parcari din centru

Primaria Sibiu introduce plata cu cardul in doua parcari din centru

Plata parcarii in Piata Mica si pe Cazarma 90 se poate face, de la sfarsitul saptamanii trecut si cu cardul. Potrivit reprezentantilor Primariei Sibiu, introducerea acestui sistem a costat 217.000 lei.

plata cu card parcare Sibiu2

„Cele patru automate au fost modificate ca hardware si a fost instalat un nou software pentru a accepta si acest instrument de plata emis de orice banca. Plata se face fie prin modalitatea clasica, prin introducerea cardului in fanta si tastarea codului PIN, fie prin metoda contactless care presupune doar apropierea cardului de aparat. Pe parcursul lunii ianuarie a fost monitorizata atent functionarea automatelor pentru a fixa reglajele fine. Garantia oferita de furnizor este de trei ani”, anunta Primaria Sibiu.

Cele doua parcari mentionate sunt cele mai solicitate din zona centrala, in 2017 incasandu-se ca taxa de parcare o suma de 1,3 milioane de lei. In Sibiu sunt amplasate in prezent 46 de automate de plata a parcarii, toate permitand si plata cu cardul.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309