ADMINISTRATIE

Primaria Sibiu primeste proiecte pentru Agendei Comunitatii. Vezi ce trebuie sa faci pentru a primi banii

Primaria Sibiu primeste proiecte pentru Agendei Comunitatii. Vezi ce trebuie sa faci pentru a primi banii

Ce putem vedea in prima saptamana din septembrie la Muzeul National Brukenthal!1

Primaria Municipiului Sibiu lanseaza prima sesiune de selectie publica a proiectelor care pot primi finantari nerambursabile din bugetul local in cadrul Agendei Comunitatii. Operatorii interesati pot depune propuneri de proiecte in perioada 24 aprilie 2015 – 11 mai 2015, la Registratura Primariei Sibiu din sediul institutiei situat in Piata Mare, in atentia Serviciului Cultura, Sport si Turism. Termenul limita de depunere a a propunerilor de proiect este 11 mai 2015, ora 14.

“Sper sa primim proiecte la fel de interesante ca cele depuse pe agenda culturala si sportiva. Comunitatea sibiana s-a dezvoltat frumos de-a lungul timpului, iar in ultima perioada s-a dovedit din ce in ce mai activa, mai dinamica, aducand in spatiul public proiecte importante. De aceea cred ca aceasta Agenda va fi bine primita”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Pot depune propuneri de proiecte asociatii non-profit care doresc sa dezvolte proiecte de care va beneficia comunitatea locala si prin care aceasta se poate dezvolta. Pentru a fi selectate, proiectele depuse trebuie sa se plieze pe trei dintre temele stabilite de Ghidul de Dezvoltare al Municipiului Sibiu: Sibiu – oras inovativ si prosper; Sibiu – oras verde si responsabil; Sibiu – oras al comunitatilor. Acordarea de finantari nerambursabile si criteriile pe baza carora se vor atribui acestea pentru proiectele propuse pentru Agenda Comunitatii sunt descrise in „Ghidul privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati de dezvoltare a comunitatii locale, nonprofit de interes general”, aprobat prin HCL 92/2015. Acest Ghid precum si formularele de solicitare a finantarii pot fi descarcate de pe site-ul Primariei Municipiului Sibiu: http://cultura.sibiu.ro/agenda_comunitatii.html

Reamintim ca pentru Agenda Comunitatii a anului 2015 a fost alocata din bugetul local o suma de 500.000 de lei. Pentru a putea sprijini cat mai multe proiecte din aceste fonduri, Ghidul de finantare precizeaza ca fiecare proiect poate primi o co-finantare de maxim 35.000 de lei. Contributia operatorului in finantarea proiectului trebuie sa fie de minim 10%.

Informatii suplimentare cu privire la procedura de selectie a proiectelor pot fi obtinute la sediul Primariei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2 sau contactand Serviciul Cultura, Sport, Turism pe adresa  de e-mail: [email protected].


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279