SOCIAL

Primaria Sibiu reia un serviciu anulat acum sase ani de Klaus Iohannis

Primaria Sibiu reia un serviciu anulat acum sase ani de Klaus Iohannis

La sase ani de cand, din cauza lipsei de personal, Primaria Sibiu a decis sa nu mai oficieze casatorii in zilele de sambata, conducerea municipalitatii a decis, ca din luna mai, acest serviciu sa fie reluat.

cununie iohannis

“Am primit multe solicitari din partea tinerilor si avand in vedere ca am reusit sa angajam personal suficient, vom relua oficierea casatoriilor civile in zilele de sambata”, a declarat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.

Programul Ofiterului Starii Civile in aceasta zi va fi intre orele 9 si 13. Primele cununii oficiate sambata vor avea loc in 7 mai, dosarele urmand sa fie depuse in 28 aprilie.

Reprezentantii Primariei reamintesc faptul ca dosarul cu documentele necesare trebuie depus la sediul Serviciului Stare Civila de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, cu 10 zile inainte de cununie, calculand atat ziua depunerii dosarului, cat si ziua oficierii ceremoniei. Programul Serviciului si actele necesare pentru casatoria civila, pot fi consultate pe site-ul institutiei:

http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/document/151

Oficierea casatoriilor in zilele de sambata a fost suspendata in mai 2010.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349