POLITICA

Primele contre pentru Johannis: Sa renunte la pretentiile prezidentiabile

Primele contre pentru Johannis: Sa renunte la pretentiile prezidentiabile

Iohannis Gestul lui Antonescu de a nu mai candida la Prezidentiale este un gest unic!2Proaspat ales presedinte al PNL, Klaus Johannis a primit deja prima contra din propriul partid. Un deputat liberal ii cere primarului Sibiului sa renunte la candidatura pentru Cotroceni, in favoarea lui Crin Antonescu, scrie realitatea.net

Radu Zlati ii transmite intr-o scrisoare deschisa lui Johannis ca ar fi mai bine sa se revina la situatia existenta inaintea alegerilor europarlamentare, cu tandemul Antonescu – presedinte, Johannis – prim-ministru.

“Domnule Presedinte Klaus Iohannis, indrazniti mai mult! Indrazniti mai mult decat va permit cei care vor sa loveasca in Crin Antonescu sacrificandu-va! Par multi, par mari, par importanti, dar nu sunt nici multi, in niciun caz mari si cu atat mai putin importanti – sunt doar uniti si hotarati sa scape de dumneavoastra in maxim 4-5 luni.  Au convingerea ca v-au gasit punctul slab – anume dorinta cu orice pret de a candida in toamna, cu orice rezultat si cu orice consecinte – pentru a va da ocazia sa deziluzionati partidul intr-o simetrie perfecta cu scorul urias cu care ati fost votat presedinte PNL”, spune Zlati.

Deputatul PNL il sfatuieste pe Klaus Johannis sa ramana “prietenul” lui Crin Antonescu, cel care i-a facilitat si accesul la presedintia PNL.

“Ramaneti prietenul lui Crin Antonescu si refuzati sa deveniti un presedinte de partid care n-a apucat sa dea nimic, dar cere totul, asociat cu niste oameni care desi sunt de-o viata in PNL, n-au avut sa dea decat foarte putin partidului, dar cer totul. Toate uneltirile si negocierile de targ mizerabil care s-au facut inainte de congres n-au vizat decat functiile de vicepresedinti, alegerea dumneavoastra ca presedinte al PNL nu este rodul acelor manevre murdare, nu le datorati nimic tragatorilor de sfori. Alegerea dumneavoastra ca presedinte al PNL este rodul prieteniei cu Crin Antonescu si rodul increderii bazei partidului. Va invitam sa ramaneti alaturi de Crin Antonescu si alaturi de oamenii multi si curati, care va sustin intotdeauna luati impreuna si niciodata luati separat. Desprindeti-va acum de cei care v-au inconjurat ca sa va ia oxigenul si care desi nu va pot face presedintele Romaniei, cu siguranta va pot face NIMIC”.

Cititi articolul complet aici:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275