SOCIAL

Primele puncte de prim ajutor in caz de CANICULA in Sibiu!

Primele puncte de prim ajutor in caz de CANICULA in Sibiu!

Primele puncte de prim ajutor in caz de CANICULA in Sibiu!2

Primaria Sibiu a primit din partea Directiei de Sanatatate Publica Sibiu o adresa prin care se recomanda instalarea punctelor de prim ajutor in contextul temperaturilor ridicate inregistrate in Sibiu.

De asemenea, Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud a emis un comunicat cu privire la fenomene de canicula si discomfort termic cauzat de depasirea nivelului de 80 de unitati a indicelui temperatura-umezeala in zilele de miercuri, 13 august si joi, 14 august care vor afecta si Sibiul.

Serviciul Protectie Civila avea pregatite cele necesare pentru amenajarea punctelor de prim ajutor astfel ca, astazi, miercuri, 13 august, de la ora 12,30 vor fi deja disponibile puncte de prim ajutor in urmatoarele locatii: la biserica de pe bulevardul Mihai Viteazu, in hala din Piata Cibin, la intrarea in cladirea Teatrului National Radu Stanca si la intrarea in Muzeul National Brukenthal.

In aceste puncte sunt montate dozatoare de apa, iar Crucea Rosie va pune la dispozitie un asistent medical pentru fiecare dintre acestea.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279