ADMINISTRATIE

Primul mare proiect al lui Ciolos este unul astepat de toti sibienii

Primul mare proiect al lui Ciolos este unul astepat de toti sibienii

Ponta Segmentul PITESTI-SIBIU este trecut ca AUTOSTRADA!2

Primul ministru desemnat, Dacian Ciolos si-a anuntat primul mare proiect pe care vrea sa il demareze. Este vorba despre cea mai asteptata autostrada a Romaniei, Sibiu-Pitesti.

Cilos a anuntat ca vrea ca lucrarile la acest proiect sa demareze chiar de anul viitor, insa reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) din Romania nu impartasesc optimusmul premierului, anunta profit.ro.

Potrivit CNADNR, in 2016 s-ar putea finaliza abia studiul de fezabilitate si abia apoi sa se organizeze licitatia in urma caruia sa se decia constructorul.

In luna februarie a acestui an, CNADNR a atribuit asocierii Spea Ingineria Europea – Tecnic Consulting Engineering contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al acestei autostrăzi, cu o lungime de 120 kilometri, contract in valoare de 29 milioane de lei, cu o durată de 17 luni.

Imediat după licitatie, rezultatul a fost insa contestat, ceea ce a blocat proiectul. In final, contractul a fost semnat cu aceeasi asociere, dar abia in luna iunie.

Recent, conducerea CNADNR estima ca lucrarile, care necesită o investitie de aproape 1,7 miliarde de euro, nu vor incepe mai devreme de 2017.

Vezi aici prioritatile Guvernului Ciolos

Sursa: profit.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279