CULTURA

Primul RESTAURANT de acest gen din Sibiu: MANANCI si BEI cu 10% reducere daca vii cu BICICLETA!

Primul RESTAURANT de acest gen din Sibiu: MANANCI si BEI cu 10% reducere daca vii cu BICICLETA!

Primul RESTAURANT de acest gen din Sibiu MANANCI si BEI cu 10% reducere daca vii cu BICICLETA! 2

Unul dintre localurile din Piata Mica din centrul istoric al Sibiului, Kulinarium, este primul din oras care acorda reducere de 10 % clientilor-biciclisti, cu o singura conditie, ca acestia sa vina cu bicicleta la restaurant.

„Facem asta ca sa sprijinim actiunea care a inceput inca din anii 2000 la Sibiu, chiar si actiunea autoritatilor locale de creare a pistelor de biciclete, am zis ca ar fi inedit sa atragem partea activa a locuitorilor din Sibiu, a celor care vin cu bicicleta. Sunt diverse cluburi pentru biciclisti in Sibiu. Oferta noastra este o actiune mai mult pentru localnicii care merg cu bicicleta”, a declarat administratorul restaurantului Kulinarium.

Inca de la intrarea in restaurant, o tabla cu un biciclist desenat pe ea, anunta:

„Daca vii cu bicicleta, ai 10 % reducere”.

La o luna de la lansarea ofertei, in fiecare zi, la acest restaurant din Sibiu sunt parcate cel putin cateva biciclete, iar proprietarii lor stau relaxati la mese, bucurandu-se de o atmosfera linistita si reducerea de zece procente acordata de local. Biciclistii sibieni dar si turistii care inchiriaza biciclete se bucura de reducerea notei de plata, dar si de faptul ca aici au unde sa isi lase in siguranta bicicletele.

In timp ce alte cateva localuri din Sibiu ofera doar parcare pentru biciclete, la Kulinarium ai reducere 10 % pentru cele doua roti. Un alt pub din Sibiu foloseste bicicleta pe post de reclama. La Bicicleta French Pub din Sibiu, pe peretele de la intrare, stau atarnate trei biciclete, vopsite in culorile acestui local, insa aici nu se ofera reduceri pentru biciclisti.

In municipiul Sibiu a crescut simtitor numarul biciclistilor, imediat dupa ce Primaria a marit suprafata pistelor pentru acestia. Astfel, acum exista in municipiul Sibiu peste 71 de kilometri de piste de biciclete, cele mai circulate fiind cele din Parcul Sub Arini situat in Padurea Dumbrava.

Sursa: agerpres.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275