SPORT

Primul scandal provocat de ”Limoniu” la Gaz Metan. Poate baga clubul in insolventa

Primul scandal provocat de ”Limoniu” la Gaz Metan. Poate baga clubul in insolventa

Venit presedinte la echipa de fotbal Gaz Metan Medias, in urma cu cateva luni, dupa demisia lui Ioan Horoba, Ioan ”Limoniu” Marginean, a provocat deja primul scandal. Oficialul nou-promovatei a intrat intr-un conflicto cu o agentie de turism, care acum cere intrarea clubului in insolventa, pentru o datorie de 20.000 euro.

gaz metan medias - velazquezPotrivit prosport.ro, Weco Travel a fost agentia care a organizat cantonamentul gruparii mediesene in Antalya, in iarna, data la care Gaz Metan Medias era condusa de Horoba si Iosif Biro, intelegerea fiind ca factura sa fie achitata in luna aprilie.

Citeste si Gaz Metan si-a adus antrenor de Europa League si presedinte alungat cu pietre de fani

Doar ca intre timp s-a schimbat conducerea, iar reprezentantii agentiei sustin ca Marginean refuza sa plateasca. ”Am incercat sa discutam cu domnul Marginean, noul presedinte de la Medias, insa modul in care ne-a tratat a fost incredibil. Initial ne-a spus ca ne vom lua banii dupa ce echipa promoveaza, printr-un contract de cesiune, banii urmand să fie virati direct de LPF. Dupa finalul campionatului ne-a spus că nu are timp de noi, ca dansul este smecher si ca stie multa lume, dupa care nu ne-a mai raspuns la telefon. Drept urmare, am inceput procedurile legale pentru a cere insolventa clubului”, spun cei de la Weco Travel.

Sursa prosport.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349